You have reached your limit of free articles this month.

Enjoy unlimited access to SpringfieldNewsSun.com

Starting at just 99¢ for 8 weeks.

GREAT REASONS TO SUBSCRIBE TODAY!

  • IN-DEPTH REPORTING
  • INTERACTIVE STORYTELLING
  • NEW TOPICS & COVERAGE
  • ePAPER
X

You have read of premium articles.

Get unlimited access to all of our breaking news, in-depth coverage and interactive features. Starting at just 99c for 8 weeks.

X

Welcome to SpringfieldNewsSun.com

Your source for Clark and Champaign counties’ hometown news. All readers have free access to a limited number of stories every month.

If you are a News-Sun subscriber, please take a moment to login for unlimited access.

live video

Donald Trump is officially the nation’s 45th President

Replay the ’80s with this quiz

​​Go-Go’s on package show coming to Fraze.


​​Every year, Mix 107.7 and Fraze Pavilion in Kettering co-present a concert focused on music from the 1980s. Summer Fest 16, on Sunday, presents REPLAY America featuring The Go-Go’s, Patty Smyth of Scandal, Martha Davis & the Motels, Cutting Crew and Naked Eyes featuring Peter Byrne.

“This is our 16th year with Mix 107.7 doing Summerfest,” said Karen Durham, Fraze general manager. “We’ve done a lot of different things over the years but we try to keep it as ’80s-based as we can. This is a real good mix of true ’80s and there are a few folks that haven’t been around in a while like The Motels and Cutting Crew.”

Here’s a quick quiz to test your knowledge of these touring ’80s favorites.

1) This singer scored a No. 2 pop hit and Grammy nomination for a 1992 duet with Don Henley?

A. Belinda Carlisle

B. Peter Byrne

C. Patty Smyth

D. Nick van Eede

2) The Motel’s third album was rejected by Capital Records in 1981 and finally released in 2011. What was the title?

A. “Apocalypse Wow”

B. “Children Sleep Free”

C. “No Vacancy”

D. “Apolcalypso”

3) Although The Go-Go’s officially broke up in 1985, the reformed group released “God Bless The Go-Go’s” in what year?

A. 1993

B. 2001

C. 2005

D. 2014

4) Naked Eyes scored its first U.S. hit with a cover of a song written by what legendary songwriting team?

A. Bacharach & David

B. Lennon & McCartney

C. Rodgers & Hammerstein

D. Leiber & Stoller

5) Cutting Crew’s debut single “(I Just) Died In Your Arms Tonight” was the first U.S. hit for what British record label?

A. Creation

B. EMI

C. Domino

D. Virgin

6) Although this group didn’t score its first hit until 1983, which REPLAY act began playing a decade earlier as The Warfield Foxes?

A. The Motels

B. Naked Eyes

C. Cutting Crew

D. Scandal

7) What was the title of Naked Eyes 2007 album of acoustic cover songs?

A. “Naked Classics”

B. “Naked Undercover”

C. “Covered & Smothered”

D. “Fumbling With the Covers”

8) Which REPLAY act was briefly known as Grinning Souls in the mid-2000s before reverting to its better recognized ’80s moniker?

A. The Motels

B. Naked Eyes

C. Cutting Crew

D. Scandal

9) Although only initially with this chart-topping REPLAY act for four years, this singer is still heavily associated with the early ’80s band.

A. Patty Smyth

B. Peter Byrne

C. Martha Davis

D. Nick van Eede

10) What band was originally called The Misfits when it formed in 1978?

A. The Motels

B. The Go-Go’s

C. Naked Eyes

D. Cutting Crew

Answer key

1C, 2D, 3B, 4A, 5D, 6A, 7D, 8C, 9A, 10B



Reader Comments ...


Next Up in Springfield Entertainment

'NCIS: Los Angeles,' 'Crossing Jordan' actor Miguel Ferrer dead at 61
'NCIS: Los Angeles,' 'Crossing Jordan' actor Miguel Ferrer dead at 61

Actor Miguel Ferrer, who starred in the TV shows "NCIS: Los Angeles” and "Crossing Jordan," in addition to the film "RoboCop" and doing voiceover work in "Mulan," has died at age 61 Thursday, Variety reported. Ferrer had been battling cancer. "Today, 'NCIS: Los Angeles' lost a beloved family member...
Queen of country Dolly Parton turns 71, still moving and shaking
Queen of country Dolly Parton turns 71, still moving and shaking

Country music star and actor Dolly Parton is celebrating her 71st  birthday. Parton was born on January 19, 1946 in Sevier County in eastern Tennessee and has 11 brothers and sisters. Fans have been tweeting out birthday messages to the legendary singer and Parton responded with a tweet of her own. “Thank you for all the birthday love!&rdquo...
Ryan Lochte, fiancee announce baby's sex, wedding plans
Ryan Lochte, fiancee announce baby's sex, wedding plans

Ryan Lochte and fiancee Kayla Rae Reid will welcome a baby boy later this year.  >> Read more trending stories   The couple, who are expecting their family's new addition in June, announced the baby's sex in an interview with Us Weekly on Wednesday. "It's a boy," Lochte, 32, told the magazine. "(Reid) is doing amazing...
Concert announcements
Concert announcements

Tickets are on sale at the individual venues and all Ticketmaster outlets, except where noted. Aronoff Center 650 Walnut St., Cincinnati www.cincinnatiarts.org/aronoff-center, 513-721-3344 Recently announced: Lauryn Hill, Feb. 2 Upcoming: Dancing with the Stars: Live!, Jan. 31 Beavercreek High School Alumni Auditorium 2660 Dayton-Xenia Road, Beavercreek...
Caitlyn Jenner thinks the Republican Party needs help with LGBTQ issues
Caitlyn Jenner thinks the Republican Party needs help with LGBTQ issues

Caitlyn Jenner thinks she knows what the Republican Party needs. Jenner took to Twitter on Wednesday to share her opinions on the Republicans and LGBTQ issues and was faced with a plethora of responses. "Republicans need help understanding LGBTQ issues and I'm here to help!" she tweeted Wednesday. One follower responded, "good luck with...
More Stories